Radu Frasie coloring books logo
Radu Frasie

Despre mine

Salut,
Numele meu e Radu Frăsie, și sunt autor de cărți de colorat și designer grafic. În general creez cărți de colorat pentru adulți dar și alte tipuri de cărți sau proiecte de grafică.

Cărțile de colorat sunt o bună modalitate de relaxare și eliberare a stresului, dar de asemenea și o bună modalitate de terapie pentru multe persoane care suferă de anxietate, depresie și alte afecțiuni, drept urmare îmi propun să creez cărți de colorat care să ajute cât mai multe persoane să treacă peste aceste probleme și să aibă o viață mai bună, sau pur și simplu să ajute cât mai multe persoane să se relaxeze într-un mod plăcut și să-și dezvolte creativitatea.

Nu vreau să creez un număr mare de cărți. Prefer să creez mai puține cărți, dar de o calitate mai bună, cu ilustrații bine definite și acordând o atenție deosebită chiar și celor mai mici detalii.


Warning: getimagesize(/home/r40853oblu/radufrasie.com/wp-content/uploads/2021/11/Users-icon-10x10.svg): failed to open stream: No such file or directory in /home/r40853oblu/radufrasie.com/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 531